Het bestuur van de Stichting Hervormde Scholen Barneveld, Ede e.o.  zoekt voor haar scholen

Enthousiaste leerkrachten voor de invallijst

Wij bieden je:

• Een gevarieerde baan als invalkracht.
  • De mogelijkheid om in de keuken te kijken van drie verschillende Hervormde basisscholen in Ede.
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Hoe regelen wij het invalwerk:

Al onze invallers staan ingeschreven bij IPPON. Als een leerkracht is ziek gemeld, zoekt IPPON in opdracht van de schooldirecteur een beschikbare invaller. De invaller komt wel altijd in dienst van de Stichting Hervormde Scholen Barneveld, Ede e.o.

• Leef en werk je vanuit een Christelijke levensovertuiging en ben je meelevend en belijdend lid van een protestant christelijke gemeente?
  • Heb je hart voor het geven van kwalitatief goed onderwijs aan leerlingen van 4 t/m 12 jaar?
  • Kun je werken in teamverband en wil je graag ervaring op doen en op verschillende scholen?

Meld je dan aan op http://www.ippon-personeelsdiensten.nl